Terug naar overzicht

Aan de slag bij Lysias!

16-06-2020

Goed organiseren, zodat alles piekfijn verloopt; daar haal ik mijn voldoening uit.

Lysias Advies heeft een aantal nieuwe collega’s. Een van hen is Jacqueline van der Sijs, projectsecretaresse. “Goed organiseren, zodat alles piekfijn verloopt; daar haal ik mijn voldoening uit.”

“In maart ben ik bij Lysias begonnen als projectsecretaresse. Hiervoor werkte ik bij een grote zorgorganisatie als managementassistent op de HR-afdeling. Ik wilde heel graag weer bij een kleinere organisatie gaan werken, om meer betrokken te zijn bij ‘waar het over gaat’. De website van Lysias Advies gaf al meteen een positief beeld, in mijn sollicitatiebrief schreef ik: ‘Als je zo blij wordt van werken bij Lysias, dan wil ik dat ook!’. “

“Door de coronacrisis moesten ook wij – al snel na mijn start – gaan thuiswerken en daarom heb ik nog niet alle collega’s live kunnen ontmoeten. Via videobellen heb ik gelukkig toch met iedereen kennisgemaakt en heb ik ook een goed beeld gekregen van alle projecten die we doen.”

“Het werk bevalt goed; ik vind het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn en mijn collega’s te ondersteunen. Goed organiseren, zodat alles piekfijn verloopt; daar haal ik mijn voldoening uit. Daarnaast maak ik onderdeel uit van het professionaliseringsteam. Dat team bereidt alle interne opleidingen, intervisie en onze maandelijkse bureaudagen voor. En ik organiseer activiteiten om zo de onderlinge samenwerking te verbeteren.”

 

 

Anderen bekeken ook