Terug naar overzicht

Lysias-adviseur Maarten van Ooijen jongste wethouder in Utrecht

11-06-2018

Maarten van Ooijen, adviseur bij Lysias en fractievoorzitter van de ChristenUnie is wethouder geworden. “Het is jammer dat ik afscheid moet nemen van dit fantastische adviesbureau, met al die leuke collega’s. Ik ben heel positief over hoe ik me als adviseur bij Lysias heb kunnen ontwikkelen, juist ook in het sociaal domein, waar mijn hart ligt.”

Magdeleen Sturm: “Bij Lysias Advies vinden we het heel belangrijk dat je maatschappelijk betrokken bent. Wij investeren veel in talentontwikkeling en deskundigheidsbevordering. Onze junioradviseurs draaien meteen mee in projecten en opdrachten en werken altijd samen in teams, met onze medior- en senioradviseurs. Ze maken een steile leercurve door en dat vertaalt zich naar heel capabele, breed inzetbare, enthousiaste consultants.”

Amersfoort. 26-08-2016. LysiasGroup Medewerkers Dag 1. Fotografie t.b.v. LysiasGroup. Vincent Boon Photography © COPYRIGHT : VINCENT BOON 2016 © WWW.VINCENTBOON.NL

Maarten is met zijn 28 jaar een van de jongste wethouders ooit in Utrecht. Lysias vindt dat ‘heel stoer’. “En we zijn natuurlijk hartstikke trots dat onze collega wethouder is geworden.”

Maarten was de afgelopen vier jaar fractievoorzitter voor de ChristenUnie in Utrecht, in 2014 en 2018 was hij lijsttrekker. Daarvoor was hij enkele jaren werkzaam als fractiemedewerker. Hij is opgeleid als bestuurskundige en socioloog en werkte vanaf 2015 tot 1 juni 2018 als adviseur bij Lysias.

 

 

Anderen bekeken ook