Terug naar overzicht

Terugblik Alumnibijeenkomst

17-09-2018

Knap hoe jullie het bureau hebben ontwikkeld

Op 11 oktober 2018 waren alumni van Lysias op bezoek in ons kantoor in Amersfoort. Een mooie gelegenheid voor oud-collega’s om herinneringen op te halen aan hun periode bij Lysias. De alumni bewaren goede herinneringen aan de reisjes die we met het bureau maakten. Zo vierden we ons 5-jarig bestaan met een lustrumreis naar Athene, vierden we onze 10e verjaardag in Valencia en was Napels de bestemming ter gelegenheid van ons 15‑jarig bestaan. En tussendoor waren er verschillende Lysias skivakanties, waar met veel plezier op terug werd gekeken. Collega’s blikten ook met enthousiasme terug op onze bureaudagen en Bosberaden, en op de inhoudelijk interessante opdrachten. Eén van de oud-collega’s constateerde na een fietsvakantie door Nederland: “Er is bijna geen plek in Nederland waar Lysias niets heeft gedaan of actief is geweest. Lysias heeft veel betekenis in het land.” Mooie herinneringen waren er ook aan de gelijkwaardige manier waarop collega’s met elkaar omgaan. “Of je nou partner, senior, junior, secretaresse, of financieel medewerker bent, bij Lysias is iedereen gelijk.”   

Magdeleen praatte de oud-collega’s bij over hoe het nu gaat met Lysias. Ze vertelde over de nieuwe manieren van werken die we hebben ontwikkeld, onze groeispurt van dit najaar, de onverminderd hoge scores in onze klantevaluaties en de boeiende opdrachten waar we aan werken.

Vervolgens kregen de alumni een inkijkje in de huidige Lysias-praktijk. George Postma en Piet Vriend namen de oud-collega’s mee naar de Vijfheerenlanden en maakten dankbaar gebruik van de creativiteit en denkkracht van de alumni voor enkele dilemma’s die zij ervaren bij deze provinciegrensoverschrijdende gemeentelijke herindeling.

Tijdens de borrel was er voor de alumni alle gelegenheid om bij te praten en kennis te maken met de huidige Lysias-collega’s.

We ontvingen na afloop enthousiaste reacties van de oud-collega’s Superleuk!!! Dank voor het initiatief en het programma. Maakte me wel beetje nostalgisch. Knap hoe jullie het bureau hebben ontwikkeld.” “Ik heb ervan genoten om iedereen te zien en te spreken.”

 

Anderen bekeken ook