contact

We horen graag van je!

Neem contact op

Adresgegevens

Soesterweg 310D
3812 BH Amersfoort
+31 (0)33 – 4647070
info@lysiasadvies.nl

Route met de trein

Neem op station Amersfoort Centraal de uitgang Noordzijde/Piet Mondriaanplein. Wanneer je het station verlaat, sla je linksaf. Het Q-park zie je aan je rechterhand. Links naast het Q-park loopt een weg, deze volg je. Aan het eind van de weg volgt een flauwe bocht naar rechts en daarna naar links. Blijf deze volgen. Steek de straat over en loop rechtdoor tussen de gebouwen. In het 2e gebouw aan je rechterhand vind je ons kantoor op 310D.

Route met de auto

Klik hier voor een routebeschrijving naar ons kantoor. Of klik op de onderstaande knop om automatisch een route te genereren op basis van je huidige locatie.

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving