Terug naar overzicht

Erik van Keulen verbindt zich als associé aan Lysias

25-01-2017

Erik van Keulen, tot eind 2016 secretaris en algemeen directeur van de Universiteit Twente, heeft zich per 1 januari 2017 gevestigd als zelfstandig adviseur en interimmanager en zich als associé verbonden aan Lysias.

Tijdens zijn loopbaan heeft Erik verschillende functies bekleed, onder andere als adjunct directeur Ondersteunende Diensten bij de Open Universiteit. Vanaf 1999 was hij werkzaam bij de provincie Overijssel, in zijn laatste rol als hoofd Middelen.

Sinds 2010 was hij werkzaam voor de Universiteit Twente als secretaris en algemeen directeur. Als eerste adviseur van het College van Bestuur (CvB) is hij de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de voorbereiding en uitvoering van de besluitvorming van het bestuur, fungeerde hij als ambtelijk regisseur van de bestuurlijke processen en gaf hij leiding aan de centrale diensten van de universiteit.

Bij Lysias zal Erik zich vooral gaan richten op opgaven bij de overheid en het hoger onderwijs op de terreinen van toekomstbestendig organiseren en complexe samenwerkingen.

Lysias is blij met deze versterking: “De komst van een ervaren professional als Erik past bij onze strategie om steeds een combinatie van inhoudelijke (sector)kennis en procesvaardigheden te kunnen aanbieden aan publieke organisaties in transitie. Met zijn ervaring hebben we nog meer te bieden bij strategische vragen rond samenwerking en ontwikkeling van organisaties.”

Anderen bekeken ook