Terug naar overzicht

Even voorstellen: Riem Abdel Wahed

02-07-2021

Lysias heeft een aantal nieuwe collega’s, onder wie Riem Abdel Wahed. Tijd voor de 3 vragen aan deze kersverse adviseur.

1. Hoe ben je bij Lysias gekomen?
“Via LinkedIn kwam ik terecht bij Newpublic, die op zoek was naar jong talent dat het verschil kan en wil maken, oftewel: ontdekkers, makers en overwinnaars. Door de traineeship van Newpublic kon ik werken en mij tegelijkertijd nog meer ontwikkelen tot een professional. Doorgaans doet deze organisatie dit door trainees te detacheren op verschillende werkplekken. Na een goed gesprek bij Lysias en veel enthousiasme van beide kanten, is er afgesproken dat er geen andere werkplekken aan mij gekoppeld gaan worden. Dit jaar zet ik daarom volledig in om een echte ‘Lysiaan’ te worden.”

2. Wat zijn je ervaringen tot nu toe met het bureau, de opdrachtgevers?
“Lysias is precies wat ik zocht: een manier om mijn opgedane kennis en competenties in te zetten en daarnaast verder te groeien, door in deze stimulerende omgeving aan de slag te gaan. De opdrachten die ik krijg zijn divers en uitdagend. En niet te vergeten: het is ontzettend gaaf om samen met mijn collega’s vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage te leveren aan een beter Nederland.”

3. Waar wil je graag voor gevonden worden/welk werk of welke thema’s vind jij tof om aan te werken? En waarom?
“Ik heb een brede belangstelling; mijn grootste interesses én achtergrond liggen bij de volksgezondheid en gezondheidszorg. Het leuke aan Lysias? De verschillende thema’s waaraan ik mee kan werken. Diverse maatschappelijke problemen hebben immers raakvlakken met andere disciplines dan alleen de gezondheidszorg en volksgezondheid. Dat maakt mijn werk dynamisch en interessant.”

Lees meer over Riem.

Anderen bekeken ook