Terug naar overzicht

Aan de slag bij Lysias!

28-04-2020

Nieuwe collega's bij Lysias

Lysias Advies heeft een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Een van hen is adviseur Leonie van der Kruk. “Ik was op zoek naar een inspirerende werkomgeving met opdrachten die ertoe doen én fijne collega’s. En ineens kwam ik Lysias tegen. De eerste indruk is heel positief, ook digitaal leer ik mijn collega’s snel kennen en ik ben op afstand begonnen met een paar mooie opdrachten!”

De afgelopen 12 jaar werkte Leonie voor verschillende afdelingen van de Provincie Noord-Holland. “En de laatste paar jaar was dat bij Regionale Economie waar ik een programma heb opgezet om innovatie in het MKB te stimuleren.”

Leonie krijgt energie van ‘samen werken aan het verbeteren van een situatie’. Wat zij daar mee bedoelt? “Niet altijd wordt alles gezegd. Ik vind het een mooie uitdaging om dat wat onder tafel speelt, naar boven te krijgen. En om daarbij mensen en thema’s aan elkaar te verbinden. Dat kan op economisch gebied, maar zeker ook op andere onderwerpen.”

Naast Leonie is Jacqueline van der Sijs het secretariaat komen versterken en Esther Slinkman is aangesloten als associé. Op de website lees je meer over hen.

Anderen bekeken ook