Terug naar overzicht

Hanneke Möhring treedt toe tot Raad van Commissarissen Lysias

28-06-2018

Adviseur Hanneke Möhring treedt toe tot de Raad van Commissarissen van Lysias Consulting Group. “Ik ben vooral een sparring partner voor Lysias. Ik ken hun belevingswereld goed en heb zelf jarenlang leiding gegeven aan grote groepen adviseurs in het publiek domein.”

Hanneke studeerde eerder psychologie en bestuurskunde. In haar dagelijkse werk en in de rol als lid van de RvC komt dit samen. Daarnaast kent zij – onder meer vanwege haar ervaring als consultant en managing director openbaar bestuur bij Berenschot – hun belevingswereld goed en weet zij wat het inhoudt om leiding te geven aan grote groepen adviseurs.

Bovendien heeft Hanneke sinds de oprichting van Lysias een band gehad met het adviesbureau. “Meerdere malen kwamen we elkaar weer ‘toevallig’ tegen.” Glimlachend: “Achteraf weet je dat toeval niet bestaat, natuurlijk.” Zo werkte zij voor een opdrachtgever een poos intensief samen met Marcel Benard, managing partner bij Lysias. De samenwerking met het adviesbureau verloopt steeds “heel plezierig, informeel en constructief”, zegt de pas toegetreden commissaris. “Adviseurs van Lysias deugen: ze hebben een positieve houding, leveren goed werk en zijn prettige mensen om mee samen te werken. We hebben gedeelde waarden.”

Enthousiast

Directeur Magdeleen Sturm van Lysias is enthousiast over haar toetreding tot de RvC. “Hanneke weet precies wat er speelt in ons vak- en werkgebied. Onze opdrachtgevers zijn veelal gemeentes, provincies, regio’s en daarnaast uitvoeringsorganisaties, universiteiten en hogescholen. Ze was jarenlang lid van de Raad voor het Openbaar Bestuur en is een ideale sparring partner.”

hanneke

Adviseur Hanneke Möhring treedt toe tot de Raad van Commissarissen bij Lysias.

(Foto: Lysias Advies)

Anderen bekeken ook