Terug

30/01/2023

Expertmeeting Revolverende fondsen

Regelmatig organiseert Lysias Advies inspirerende expertmeetings over revolverende fondsen. In een dag delen we actualiteiten, uitdagingen en oplossingen uit de praktijk. Deze meeting is bedoeld voor mensen die al enige kennis en ervaring met revolverende fondsen hebben – maar je hoeft jezelf (nog) geen expert te vinden! Bij nieuws vind je informatie over de komende meeting.

We delen in één dag de belangrijkste actualiteiten en uitdagingen en oplossingen uit de praktijk. Dat doen we met een multi­disciplinaire blik en aandacht voor juridische, financiële, maatschappelijke en politiek-bestuurlijke invalshoeken. Er is daarnaast aandacht voor verschillende schaalgroottes van fondsen, van lokaal, regionaal tot nationaal en Europees.

Deelnemers krijgen volop ruimte voor inbreng van hun ideeën, vragen en cases en krijgen de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Deelnemers krijgen hand­reikingen voor het effectief opzetten en managen van publieke fondsen. Daarmee gaan ze naar huis met allemaal tips en best practices die ze direct kunnen gebruiken.

Onze ervaren adviseurs Melvin Könings en Catheel Pino verzorgen deze leergang. Ze hebben beiden fondsen opgezet, ze verrichten kapitaalmark­studies, markt­consultaties en evaluaties op dit terrein.

Meer weten of meedoen?
De brochure vind je hiernaast. Aanmelden kan via een bericht aan info@lysiasadvies.nl of bel ons secretariaat: 033 464 7070

Downloads

Brochure Lysias Expertmeeting Revolverende fondsen

Share:

Meer inzichten

Evaluatie alumni-instrument mbo scholen
Het echte studiesucces
27/09/2023
De betekenis van ‘kwaliteit van dienstverlening’ aan de gemeentebalie
Onderzoek voor- en achter de balie in Haarlem
26/09/2023
Mooie resultaten bij teamontwikkeling VNG
Versterken van het projectteam Kinderopvang
24/07/2023