Terug

30/01/2023

Expertmeeting Revolverende fondsen

Regelmatig organiseert Lysias Advies inspirerende expertmeetings over revolverende fondsen. In een dag delen we actualiteiten, uitdagingen en oplossingen uit de praktijk. Deze meeting is bedoeld voor mensen die al enige kennis en ervaring met revolverende fondsen hebben – maar je hoeft jezelf (nog) geen expert te vinden! Bij nieuws vind je informatie over de komende meeting.

We delen in één dag de belangrijkste actualiteiten en uitdagingen en oplossingen uit de praktijk. Dat doen we met een multi­disciplinaire blik en aandacht voor juridische, financiële, maatschappelijke en politiek-bestuurlijke invalshoeken. Er is daarnaast aandacht voor verschillende schaalgroottes van fondsen, van lokaal, regionaal tot nationaal en Europees.

Deelnemers krijgen volop ruimte voor inbreng van hun ideeën, vragen en cases en krijgen de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Deelnemers krijgen hand­reikingen voor het effectief opzetten en managen van publieke fondsen. Daarmee gaan ze naar huis met allemaal tips en best practices die ze direct kunnen gebruiken.

Onze ervaren adviseurs Melvin Könings en Catheel Pino verzorgen deze leergang. Ze hebben beiden fondsen opgezet, ze verrichten kapitaalmark­studies, markt­consultaties en evaluaties op dit terrein.

Meer weten of meedoen?
De brochure vind je hiernaast. Aanmelden kan via een bericht aan info@lysiasadvies.nl of bel ons secretariaat: 033 464 7070

Brochure Lysias Expertmeeting Revolverende fondsen

Share:

Meer inzichten

Versterken van de sociale basis in Fryslân
Op weg naar de meest gezonde regio van Europa
17/06/2024
Naar een toekomstbestendig Amaryllis
Ontwikkeling nieuw organisatiemodel
10/06/2024
Hoe houden gemeenten het sociaal domein betaalbaar?
Onderzoek naar kostenbeheersing in gemeente Oosterhout
30/05/2024