Terug naar overzicht

Lysias heet Jan Jaap de Graeff welkom als associé

29-01-2020

Jan Jaap de Graeff wordt geassocieerd adviseur bij Lysias Advies. Jan Jaap is onder andere voorzitter van de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur (Rli). Deze Raad adviseert het Kabinet over onderwerpen in het domein van de fysieke leefomgeving. Van 2003 tot 2013 was Jan Jaap algemeen directeur van de Vereniging Natuurmonumenten. Daarvoor was hij van 1995 tot 2003 dijkgraaf van het Hoogheemraadschap Schieland. Eerder werkte hij bij het bureau Milieu en Ruimtelijke ordening van VNO/NCW, de Unie van Waterschappen, Rijkswaterstaat en de WRR.

 Met zijn brede kennis en ervaring en zijn relevante netwerk is Jan Jaap een belangrijke versterking voor Lysias. Jan Jaap over Lysias: “Lysias werkt op bestuurlijk-strategisch niveau aan maatschappelijk relevante opgaven. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen, fungeren als sparring partner voor de adviseurs van Lysias en op deze wijze een inhoudelijke bijdrage leveren aan de vraagstukken waaraan Lysias werkt.”

 Magdeleen Sturm, algemeen directeur van Lysias, is blij met Jan Jaap als associé: “Jan Jaap is uitstekend ingevoerd in het domein van de fysieke leefomgeving. In deze tijd van grote maatschappelijke veranderingen werkt Lysias aan complexe vraagstukken in het publieke domein. Met de brede ervaring en inhoudelijke kennis van Jan Jaap kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat Jan Jaap een goede bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van onze adviseurs en vinden het mooi dat hij zich wil verbinden aan ons bureau.”

Anderen bekeken ook