Terug naar overzicht

Lysias maakt groeispurt – deel 2

17-12-2018

Drie bevlogen professionals versterken ons team

Eerder berichtten we dat Lysias bezig is aan een flinke groeispurt. We stelden toen vier nieuwe collega’s voor. Nu doen we dit nog eens dunnetjes over, met de introductie van Pieter en Korien. Twee bevlogen professionals die ons team versterken!

Pieter van Eijsden is na zijn studie sociologie werkzaam geweest als subsidie-adviseur bij SubVice. In die rol heeft hij tientallen organisaties, van technostarters tot beursgenoteerde ondernemingen en ziekenhuizen, begeleid bij innovatie- en financieringsvraagstukken. Met veel enthousiasme zet Pieter zijn tanden in complexe vraagstukken, en maakt hij de vertaalslag naar een concrete aanpak en oplossingen. Zijn hart ligt bij opdrachten rondom duurzaamheid en de transitie naar een circulaire economie; volgens Pieter de belangrijkste opgave voor de komende jaren.

Korien Jurgens is een ervaren strategisch adviseur in het publieke domein. Haar carrière begon als onderzoeker bij Stichting voor Economisch Onderzoek en Regioplan, waarna ze de overstap maakte naar het Bureau Interim en Advies van de gemeente Amsterdam. Vanuit dit Bureau werkte zij door de hele stad. Van adviseren over een kinderboerderij aan de Schinkel, tot het roodverven van het wegdek voor de eerste fietsstraat in Amsterdam. Als programmamanager was ze betrokken bij het oprichten van de Sociale Werkkoepel en het instellen van een vergunningenplafond voor de passagiersvaart. Korien is een teamplayer die niet altijd op de voorgrond hoeft te staan, maar wel graag ‘de lead’ neemt. Korien richt zich op onderzoeken, bestuurlijke advisering en procesbegeleiding van politiek-gevoelige dossiers in grote steden.

Anderen bekeken ook