Terug naar overzicht

Lysias maakt groeispurt!

02-11-2018

Met nieuwe collega’s kan Lysias aan de toenemende vraag van opdrachtgevers blijven voldoen

Al wat langer zien we bij onze opdrachtgevers een toenemende vraag naar onze expertise. Hoe kom je dan aan adviseurs die passen bij de vragen van onze opdrachtgevers, inhoudelijk scherp zijn, maatschappelijk betrokken, fris, creatief en optimistisch zijn, en passen in ons team? Dat was geen abc-tje, maar het is wél heel goed gelukt!

Met gepaste trots presenteren we maar liefst vier nieuwe collega’s. En daar blijft het niet bij, voor het einde van dit jaar versterken we ons team met nog eens drie collega’s. Daarover later meer.

Bij Lysias houden we van ingewikkelde vraagstukken en zijn we nieuwsgierig en optimistisch. We hebben vertrouwen in het resultaat en werken ‘zij aan zij’ als partner van onze opdrachtgever. We worden gedreven door de publieke zaak. Onze nieuwe collega’s herkennen zich in onze werkwijze en wij zijn dan ook bijzonder blij dat Frank, Elske, Jolien en Kees zich aan Lysias hebben verbonden.

 

Frank Burkels is een ervaren organisatieadviseur die de afgelopen jaren in het publieke domein leiding gaf aan verschillende strategische trajecten. Zijn hart ligt bij organisatieontwikkeling, en bij samenwerkingsvragen van organisaties met een maatschappelijke opgave. Frank werkte sinds 2014 als zelfstandig adviseur. Daarvoor werkte hij bij verschillende bureaus, waaronder Zuiderlicht en KPMG.

 

Elske Wüst maakt de overstap naar Lysias vanuit de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Binnen deze organisatie werkte zij als manager van het congresbureau en als kwartiermaker marketing & communicatie. De laatste jaren verdiende ze haar sporen binnen het programmatisch en projectmatig werken en was ze programmamanager van het Interbestuurlijk Programma. Elske is op haar best als procesregisseur, programmamanager of in een adviesrol, vaak gericht op organisatieontwikkeling of het verbeteren van samenwerking.

 

Jolien Pil studeerde cultuur- en maatschappijwetenschappen en journalistiek. Haar motto is ‘eerst goed nadenken en dan er dapper tegenaan’. Dit doet Jolien op een enthousiaste en betrokken manier. Zij was beleidsadviseur bij de provincie Flevoland, waar ze onder meer werkte aan de organisatie van de Flevotop, de Omgevingsvisie FlevolandStraks en aan het programma ‘Kracht van de samenleving’.

 

Kees van Ommering versterkt als financieel medewerker onze backoffice. Met een jarenlange ervaring bij diverse (financiële) organisaties is onze projectadministratie bij hem in goede handen. Met zijn servicegerichte instelling zorgt hij ervoor dat onze opdrachtgevers adequaat worden geïnformeerd.

Anderen bekeken ook