Terug naar overzicht

Lysias stemt dienstverlening af op Corona-maatregelen

16-03-2020

U kunt gewoon terecht bij Lysias met uw onderzoeks- en adviesvragen. We volgen de ontwikkelingen rond de verspreiding van het virus op de voet. Uiteraard passen we onze werkzaamheden aan, in lijn met de richtlijnen van de regering. Waar we kunnen, nemen we onze verantwoordelijkheid om uw en onze gezondheid te beschermen. Dat betekent dat we het werk zo organiseren dat er geen fysiek contact hoeft plaats te vinden. Op dit moment kunnen we dat op een goede manier doen, zonder dat onze dienstverlening daar te sterk onder lijdt. We zijn goed ingericht op digitaal en op afstand werken. Onze adviseurs kunnen zo het grootste deel van de werkzaamheden op een goede manier uitvoeren, in overleg met onze opdrachtgevers.

Velen van u zijn op dit moment druk bezig om deze publieke gezondheidscrisis te bestrijden. We wensen alle bestuurders en professionals in de (publieke) gezondheidszorg, onderwijs en veiligheid heel veel wijsheid en sterkte.

Heeft u vragen? U kunt terecht bij uw vaste aanspreekpunt of bij de directie van Lysias. U kunt ons bereiken op 033-4647070 of via info@lysiasadvies.nl

Hartelijke groeten,

 

Magdeleen Sturm en Marcel Benard

Directie Lysias Advies

Anderen bekeken ook