Maak kennis

Adviseurs met hart voor het publieke domein.

Scherpzinnig, open en betrokken

Dat is wat ons kenmerkt. We zijn de kritische vriend van onze opdrachtgevers. Als het echt complex wordt, staan wij voor je klaar. 

We zijn een divers team dat betrokken is bij elkaar. Dat maakt ons sterker. We zijn bestuurskundigen, economen, antropologen, juristen en historici. 

Al ruim 20 jaar adviseren we organisaties in het publieke domein. Dat doen we door heel Nederland, met Amersfoort als onze thuisbasis.

Ontmoet ons team

Jeroen Schutz

Associé

Clemens Sengers

Adviseur

Wafaa al Swidani

Huismeester

Over Lysias

Lysias is in 2000 opgericht door vier ondernemers. Zij zochten de vrijheid om aan maatschappelijke opgaven te werken door anders te kijken en zaken met durf aan te pakken.

We ontwikkelden ons tot een bureau dat hoort bij de top van Nederlandse adviesbureaus in de publieke sector. Ruim 40 adviseurs werken verspreid door het land aan opgaven, met Amersfoort als uitvalsbasis.

Werken bij Lysias

Als je bij ons werkt, krijg je de kans om op hoog niveau mooie opdrachten met impact te doen. Je krijgt veel vrijheid om je werk vorm te geven. Daar staat ook veel verantwoordelijkheid tegenover. Kenmerkend is het ondernemerschap dat we van je verwachten. Niet solistisch, maar in samenwerking met collega’s.

We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons bureau en van de individuele medewerkers. We besteden aandacht aan leren in intervisiegroepen, bureaudagen, collectieve en individuele trainingen. Lysias is een erkend leerbedrijf, ACP/ISO 9001 geaccrediteerd en bekroond met het vignet Vitaal Bedrijf.

Open voor ontmoeting

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving