Maak kennis

  Vertrouwd en verrassend

  De adviseurs en interimmanagers van Lysias maken het verschil voor de publieke zaak. Ons team bestaat uit een mix van door-de-wol-geverfde adviseurs die hun sporen in het publieke domein hebben verdiend, en jong talent met een frisse blik. We zijn bestuurskundigen, organisatiekundigen,

  economen, sociologen en antropologen. Wat ons bindt is de missie van Lysias: het verzilveren van kansen van deze transitietijd. Dat doen we niet modelmatig, maar waardegedreven, met oprechte betrokkenheid bij het publieke domein, vol vertrouwen en optimistisch.

  Typisch Lysias

  Resultaat door verbinding

  Opdrachtgevers in het publieke domein schakelen Lysias in bij strategische opgaven, vernieuwing van beleid en gevoelige organisatieveranderingen. Wij helpen onze opdrachtgevers hun ambities waar te maken door hun vraagstukken te doorgronden en waar mogelijk te vereenvoudigen.

  We zoeken perspectief en creëren oplossingen door partijen met elkaar te verbinden en in beweging te brengen. Onze kracht is het werkend krijgen van beleid, het beter doen functioneren van organisaties en het versnellen van processen.

  Onze roots

  Groei en bloei van Lysias

  Lysias is in 2000 opgericht door vier ondernemers. Zij zochten de vrijheid om aan maatschappelijke opgaven te werken door anders te kijken en zaken met durf aan te pakken. We ontwikkelden ons tot een bureau dat hoort bij de top van Nederlandse adviesbureaus in de publieke sector.

  De mijlpalen in de ontwikkeling van Lysias lichten we graag nader uit. Deze mijlpalen zijn opdrachten waarin we het verschil hebben gemaakt. Ook onze publicaties, reizen, sportevenementen en lustrumfeesten passeren de revue.