Terug naar overzicht

Marcel Benard directeur bij Lysias Advies

16-01-2019

Marcel Benard is per 1 januari 2019 toegetreden tot de directie van Lysias Advies. De directie bestaat nu uit Magdeleen Sturm en Marcel Benard. Hiermee heeft Lysias een directie die past bij de groei van het bureau.

Marcel over zijn benoeming: “Het is een stap die ik heel graag maak, omdat die me nog meer mogelijkheden geeft om bij te dragen aan het bereiken van maatschappelijke impact voor ons bureau.”

Marcel werkt sinds de afronding van zijn studie Bestuurskunde bij Lysias. Sinds 2015 is hij partner en sinds 2016 gaf hij als managing partner mede leiding aan het bureau. Hij kent het bureau door en door, is een echte cultuurdrager van Lysias, met veel enthousiasme voor het publieke domein en een groot inzicht in ingewikkelde strategische en beleidsvraagstukken. Hij is in staat de vertaalslag te maken van maatschappelijke vraagstukken naar wat dit vraagt van de adviseurs van Lysias en van het bureau.

Enthousiast

Algemeen directeur Magdeleen Sturm van Lysias is blij met de toetreding van Marcel tot de directie. “In de praktijk trekken Marcel en ik al volledig samen op. Hij is voor mij een ideale sparringpartner. Het is plezierig dat we dit nu ook naar buiten zichtbaar maken.”

Anderen bekeken ook