Terug

13/03/2023

Expertmeeting revolverende fondsen

Op 25 april 2023 organiseert Lysias Advies een inspirerende expertmeeting over revolverende fondsen. In een dag delen we actualiteiten, uitdagingen en oplossingen uit de praktijk. Deze meeting is bedoeld voor mensen die al enige kennis en ervaring met revolverende fondsen hebben – maar je hoeft jezelf (nog) geen expert te vinden!

We delen in één dag de belangrijkste actualiteiten en uitdagingen en oplossingen uit de praktijk. Dat doen we met een multi­disciplinaire blik en aandacht voor juridische, financiële, maatschappelijke en politiek-bestuurlijke invalshoeken. Er is daarnaast aandacht voor verschillende schaalgroottes van fondsen, van lokaal, regionaal tot nationaal en Europees.

Deelnemers krijgen volop ruimte voor inbreng van hun ideeën, vragen en cases en krijgen de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Deelnemers krijgen hand­reikingen voor het effectief opzetten en managen van publieke fondsen. Daarmee gaan ze naar huis met allemaal tips en best practices die ze direct kunnen gebruiken.

Gastsprekers
Bij deze meeting zijn twee gast­sprekers aanwezig. Veerle van Waarde is aan het promoveren aan de Universiteit van Amsterdam, zij focust op een aantal juridische aandachts­punten (zoals het snijvlak van publiek- en privaatrecht). Janko Lindenbergh van ZANDERS en ook fondsdirecteur van het Nationaal Warmte­fonds kijkt met de deelnemers naar door­ontwikkeling van fondsen en het meten van impact.

Docenten
Onze ervaren adviseurs Melvin Könings en Catheel Pino verzorgen deze leergang. Ze hebben beiden fondsen opgezet, ze verrichten kapitaalmark­studies, markt­consultaties en evaluaties op dit terrein.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in Amersfoort op het kantoor van Lysias. Gratis parkeerruimte is beschikbaar en station Amersfoort is op looopafstand.

Meer weten of meedoen?
De brochure vind je hier. Aanmelden kan via een bericht aan info@lysiasadvies.nl of bel ons secretariaat: 033 464 7070

Share:

Melvin Könings

Associé

Catheel Pino

Adviseur

meer recente nieuwsberichten

Amal Moaddine studeert af bij Lysias
Speelt leefomgeving een rol bij gezondheidsverschillen?
17/05/2024
Adviseur als drager van de democratische rechtsorde – really?!
Marcel Benard schreef dit artikel voor de OOA
15/05/2024
Leonie Veerman gestart bij Lysias
Adviesteam verder versterkt
15/04/2024
Mogelijke fusie en sluiting ziekenhuizen in Fryslân
Impactonderzoek vanuit brede welvaart
28/03/2024