Terug

10/02/2023

Lysias associé Lisan Beune is FD Jong Talent 2023!

Bij Lysias Advies hebben we een aantal associé’s verbonden aan ons bureau. Dit zijn experts in hun eigen vakgebied. Zij maken onderdeel uit van onze flexibele schil. Handig, want zo kunnen we experts inschakelen voor opdrachten waar dat nodig is. En soms doen die associé’s naast het gezamenlijk advieswerk ook hele mooie andere dingen…

Lisan Beune, cultureel expert, is al sinds 2016 verbonden aan Lysias. Twee jaar geleden richtte ze daarnaast het MakersPlatform op om creativiteit toegankelijk te maken. In het netwerk zitten inmiddels meer dan 3500 creatieve makers, van ontwerpers tot acteurs. Via het platform worden deze creatieve makers verbonden aan overheden en bedrijven die zoeken naar unieke oplossingen voor grote uitdagingen.

Ieder jaar selecteert Financieele Dagblad een overzicht van jonge, ondernemende beloften met vernieuwende en onderscheidende ideeën. Lisan is met haar MakersPlatform één van die 50 talenten voor 2023 en stond daarom afgelopen weekend in het FD weekendmagazine:FD Talenten | Het Financieele Dagblad. Lisan, gefeliciteerd met deze erkenning!

“Ik vind het geweldig dat ik hiervoor ben geselecteerd, maar uiteindelijk maakt het me natuurlijk het meest blij dat alle creatieve talenten die onderdeel zijn van MakersPlatform zo een nog groter podium krijgen. Want dat is mijn missie: creatief talent zichtbaar maken en helpen aan betaalde opdrachten. Dus ben of ken jij een creatief talent? Of ben je een organisatie die creatief denkkracht kan gebruiken? Kom even kijken op www.makersplatform.online!”

Share:

Lisan Beune

Associé

meer recente nieuwsberichten

Adviescommissie Versterken Weerbaarheid Democratische Rechtsorde
Alle informatie op nieuwe website
28/03/2023
Jolanda Waaijer verkenner in Overijssel
Verkenning mogelijke coalities na verkiezingen
21/03/2023
Expertmeeting revolverende fondsen
Inspirerende expertmeeting op 25 april 2023
13/03/2023
Nieuwe staatssteun nieuwsbrief
Inzicht in actuele ontwikkelingen
10/03/2023