Terug

10/02/2023

Lysias associé Lisan Beune is FD Jong Talent 2023!

Bij Lysias Advies hebben we een aantal associé’s verbonden aan ons bureau. Dit zijn experts in hun eigen vakgebied. Zij maken onderdeel uit van onze flexibele schil. Handig, want zo kunnen we experts inschakelen voor opdrachten waar dat nodig is. En soms doen die associé’s naast het gezamenlijk advieswerk ook hele mooie andere dingen…

Lisan Beune, cultureel expert, is al sinds 2016 verbonden aan Lysias. Twee jaar geleden richtte ze daarnaast het MakersPlatform op om creativiteit toegankelijk te maken. In het netwerk zitten inmiddels meer dan 3500 creatieve makers, van ontwerpers tot acteurs. Via het platform worden deze creatieve makers verbonden aan overheden en bedrijven die zoeken naar unieke oplossingen voor grote uitdagingen.

Ieder jaar selecteert Financieele Dagblad een overzicht van jonge, ondernemende beloften met vernieuwende en onderscheidende ideeën. Lisan is met haar MakersPlatform één van die 50 talenten voor 2023 en stond daarom afgelopen weekend in het FD weekendmagazine:FD Talenten | Het Financieele Dagblad. Lisan, gefeliciteerd met deze erkenning!

“Ik vind het geweldig dat ik hiervoor ben geselecteerd, maar uiteindelijk maakt het me natuurlijk het meest blij dat alle creatieve talenten die onderdeel zijn van MakersPlatform zo een nog groter podium krijgen. Want dat is mijn missie: creatief talent zichtbaar maken en helpen aan betaalde opdrachten. Dus ben of ken jij een creatief talent? Of ben je een organisatie die creatief denkkracht kan gebruiken? Kom even kijken op www.makersplatform.online!”

Share:

meer recente nieuwsberichten

Collega Melvin Könings te gast in podcast Studio Energie
Over staatssteun en (gebrek aan) industriepolitiek
27/02/2024
Inzicht in Lysias
De Lysias Advies Update is uit!
15/02/2024
Boer wil best verduurzamen, maar heeft hulp nodig
Vroege Vogels over Investeringsfonds Duurzame Landbouw
12/02/2024
Kan een ‘raadsakkoord’ zoals in Lelystad ook werken voor de landelijke politiek?
EenVandaag ging in gesprek met betrokkenen
12/02/2024