Terug

25/06/2024

Lysias international

Website in het Engels voor internationale relaties

Steeds vaker hebben onze opdrachten in de publieke sector een internationale component. Bijvoorbeeld vanwege contacten met ‘Europa’ over financiële of beleidsinhoudelijke aangelegenheden, maar ook door contacten met internationale kennisinstellingen. Om internationale partners te kunnen informeren over ons bureau is sinds kort een deel van de website van Lysias ook in het Engels beschikbaar.

Internationale contacten
De afgelopen jaren hebben we vanuit Lysias bijgedragen een allerlei projecten en opdrachten met een internationaal karakter. Soms ging dat over grensoverschrijdende samenwerking, soms over financieringsvraagstukken, maar steeds vaker hebben we contact met internationale kennisinstellingen omdat inhoudelijke ontwikkelingen in ons land daarom vragen. Om ook onze internationale contacten te kunnen informeren over ons bureau, wie we zijn en wat we doen, hebben we een deel van de site in het Engels vertaald.

Engelstalige site
Wil je een kijkje nemen op het Engelstalige deel van onze site, dan vind je hier de link naar About Lysias: https://www.lysiasadvies.nl/about-lysias/

Share:

meer recente nieuwsberichten

Zeven inzichten uit het symposium gebiedsontwikkeling
16/07/2024
Luchtvaartmaatschappij Lufthansa onder vergrootglas van Brussel
Collega Melvin Könings bij BNR over staatssteun
08/07/2024
Een overheid die voor iedereen werkt
Derde Lysias Braderie
02/07/2024
Lysias international
Website in het Engels voor internationale relaties
25/06/2024