Terug

08/06/2022

Niet weer een onderzoek

Samenwerken om maatschappelijke doelen te bereiken
Burkels: “Kennis van de inhoud en de ontwikkelingen in het publieke domein combineren met organiseren en samenwerken, daar ligt de kracht van Lysias. De maatschappelijke thema’s van deze tijd, in een snel veranderende wereld, kunnen we niet aanpakken met de huidige wijze van werken en organiseren, die ontstaan is in de vorige eeuw. Wendbaarheid, flexibiliteit, netwerken en samenwerken over grenzen moeten leidend zijn. En de mens moet hierbij centraal staan.” Burkels heeft Lysias leren kennen als een “bureau met collega’s met het hart voor de publieke zaak op de goede plek. Met veel kennis van zaken, waar ik mijn ervaring op het gebied van organiseren en samenwerken en mijn brede blik en optimisme graag aan toevoeg om het bureau verder te versterken.”

Groei van Lysias
Volgens algemeen directeur bij Lysias Advies Marcel Benard onderstreept de toetreding van Frank Burkels de betekenis van Lysias als vertrouwde partner voor het versterken van het organiserend vermogen in het publieke domein “We zijn als bureau betrokken bij de grote veranderopgaven in het landelijk gebied, het sociaal domein, in economische innovatie en stedelijke ontwikkeling. We worden daar veel op gevraagd door onze opdrachtgevers en hebben de ambitie verder te groeien. Met de komst van Frank als partner zetten we een stevige stap op weg naar die ambitie.”

Burkels is de vierde partner bij Lysias. Hij neemt in de partnergroep de plaats in van vertrekkend directeur Magdeleen Sturm die per januari 2022 uittreedt als partner en medio 2022 vertrekt bij Lysias.

Share:

meer recente nieuwsberichten

Zeven inzichten uit het symposium gebiedsontwikkeling
16/07/2024
Luchtvaartmaatschappij Lufthansa onder vergrootglas van Brussel
Collega Melvin Könings bij BNR over staatssteun
08/07/2024
Een overheid die voor iedereen werkt
Derde Lysias Braderie
02/07/2024
Lysias international
Website in het Engels voor internationale relaties
25/06/2024