Terug

06/02/2023

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein?

Word je herkend en erkend als organisatieadviseur in het publieke domein? Breng je beweging en zet je opdrachtgevers op het goede spoor? Werk je vanuit de inhoudelijke opgaven in het publieke domein aan toekomstbestendig organiseren? Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Sluit je dan aan bij ons team!

Wij zoeken Senior organisatieadviseurs met minimaal 10 jaar ervaring.

De persoon die wij zoeken heeft een sterk persoonlijk profiel, een visie op samenwerkingsvraagstukken en weet hoe we publieke organisaties verder kunnen helpen. Een leuke inspirerende collega die door opdrachtgevers wordt herkend als betrouwbare partner bij samenwerkingsvraagstukken, fusies, governance, reorganisaties en ontvlechtingen. Je hoeft geen expert op een deelterrein (HR, juridische aspecten of financiën) te zijn.

We zoeken een senior die een opgave kan overzien en leiding kan geven aan een projectteam. Het is een pré als je creatief bent en verschillende werkvormen in kunt zetten. Lysias Advies is middelgroot adviesbureau en een hecht team waar we oog hebben voor elkaar. We bieden ruimte aan jouw individuele groei.

Meer weten? Zie:

Senior organisatieadviseur – Lysias Advies

Share:

Korien Jurgens

Partner en directeur

meer recente nieuwsberichten

Adviescommissie Versterken Weerbaarheid Democratische Rechtsorde
Alle informatie op nieuwe website
28/03/2023
Jolanda Waaijer verkenner in Overijssel
Verkenning mogelijke coalities na verkiezingen
21/03/2023
Expertmeeting revolverende fondsen
Inspirerende expertmeeting op 25 april 2023
13/03/2023
Nieuwe staatssteun nieuwsbrief
Inzicht in actuele ontwikkelingen
10/03/2023