Terug

07/07/2023

Terugkijken op een succesvolle Lysias braderie

Afgelopen vrijdag hielden wij onze jaarlijkse braderie. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, waarbij kennis delen en netwerken centraal stonden. Hartelijk dank aan onze collega’s en flexcommunity voor de deelname en in het bijzonder dank aan alle sprekers.

Intussen begint het een traditie te worden: onze braderie, waar wij met onze samenwerkingspartners en flexcommunity ons verdiepen in wat er speelt in ons land.

Ook deze keer hadden wij weer interessante sprekers en gasten. Josse de Voogd was de keynote speaker die ons meenam in polarisatie en afhaken op de kaart, naar aanleiding van de door hem en René Cuperus geschreven ‘Atlas van afgehaakt Nederland‘.

De rest van het programma werd gevuld door mensen uit ons netwerk. Het was een dag vol inspiratie en ontmoetingen die werd afgesloten met een borrel verzorgd door onze buren van Atelier 300C.

Hartelijk dank aan onze collega’s en flexcommunity voor de deelname en in het bijzonder dank aan alle sprekers, wij kijken uit naar de volgend jaar.

 

       

Share:

No data was found

meer recente nieuwsberichten

Ferdinand Strijthagen interim Directeur Publieke Gezondheid (DPG) GGD Drenthe
Lysias interim
15/09/2023
Lysias Sportdag
Een onmisbare traditie
13/09/2023
Lysias richt Raad van Gezond Verstand op
Uit de eigen bubbel
12/09/2023
Vier manieren waarop wij allemaal de online haat kunnen remmen
Opinieartikel in Trouw
27/07/2023