Terug

07/07/2023

Terugkijken op een succesvolle Lysias braderie

Afgelopen vrijdag hielden wij onze jaarlijkse braderie. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, waarbij kennis delen en netwerken centraal stonden. Hartelijk dank aan onze collega’s en flexcommunity voor de deelname en in het bijzonder dank aan alle sprekers.

Intussen begint het een traditie te worden: onze braderie, waar wij met onze samenwerkingspartners en flexcommunity ons verdiepen in wat er speelt in ons land.

Ook deze keer hadden wij weer interessante sprekers en gasten. Josse de Voogd was de keynote speaker die ons meenam in polarisatie en afhaken op de kaart, naar aanleiding van de door hem en René Cuperus geschreven ‘Atlas van afgehaakt Nederland‘.

De rest van het programma werd gevuld door mensen uit ons netwerk. Het was een dag vol inspiratie en ontmoetingen die werd afgesloten met een borrel verzorgd door onze buren van Atelier 300C.

Hartelijk dank aan onze collega’s en flexcommunity voor de deelname en in het bijzonder dank aan alle sprekers, wij kijken uit naar de volgend jaar.

 

       

Share:

meer recente nieuwsberichten

Casper Dam gestart bij Lysias
Uitbreiding adviesteam
04/04/2024
Mogelijke fusie en sluiting ziekenhuizen in Fryslân
Impactonderzoek vanuit brede welvaart
28/03/2024
Lysias op bezoek in Fryslân
Bosberaad: kwaliteit openbaar bestuur en samenwerking
26/03/2024
Collega Melvin Könings te gast in podcast Studio Energie
Over staatssteun en (gebrek aan) industriepolitiek
27/02/2024