Terug

07/07/2023

Terugkijken op een succesvolle Lysias braderie

Afgelopen vrijdag hielden wij onze jaarlijkse braderie. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, waarbij kennis delen en netwerken centraal stonden. Hartelijk dank aan onze collega’s en flexcommunity voor de deelname en in het bijzonder dank aan alle sprekers.

Intussen begint het een traditie te worden: onze braderie, waar wij met onze samenwerkingspartners en flexcommunity ons verdiepen in wat er speelt in ons land.

Ook deze keer hadden wij weer interessante sprekers en gasten. Josse de Voogd was de keynote speaker die ons meenam in polarisatie en afhaken op de kaart, naar aanleiding van de door hem en René Cuperus geschreven ‘Atlas van afgehaakt Nederland‘.

De rest van het programma werd gevuld door mensen uit ons netwerk. Het was een dag vol inspiratie en ontmoetingen die werd afgesloten met een borrel verzorgd door onze buren van Atelier 300C.

Hartelijk dank aan onze collega’s en flexcommunity voor de deelname en in het bijzonder dank aan alle sprekers, wij kijken uit naar de volgend jaar.

 

       

Share:

meer recente nieuwsberichten

Zeven inzichten uit het symposium gebiedsontwikkeling
16/07/2024
Luchtvaartmaatschappij Lufthansa onder vergrootglas van Brussel
Collega Melvin Könings bij BNR over staatssteun
08/07/2024
Een overheid die voor iedereen werkt
Derde Lysias Braderie
02/07/2024
Lysias international
Website in het Engels voor internationale relaties
25/06/2024