Terug

13/06/2023

Uitbreiding adviesteam

Suzanne Rijsman is onlangs gestart als adviseur bij Lysias Advies. Suzanne heeft ervaring opgedaan in zowel de advieswereld als bij verschillende gemeenten, en kent het sociaal domein goed. Suzanne heeft als beleidsadviseur geopereerd in het samenspel tussen bestuur, de samenleving, maatschappelijke partners en uitvoerende partijen. Korien Jurgens directeur en partner: ‘ Er gebeurt natuurlijk ontzettend veel in het sociaal domein. De oorlog in Oekraïne, de energiecrisis en de vluchtelingenproblematiek hebben invloed op inwoners en lokale overheden. Suzanne is een verrijking voor ons team vanwege haar beleidsinhoudelijke kennis van het sociaal domein. Met haar kennis kan zij helpen de juiste bestuurlijke besluiten voor te bereiden en een schakel tussen bestuur en uitvoering te zijn.’

Met haar achtergrond als antropologe weet Suzanne wat er speelt in de maatschappij. Zo is zij in staat om met een vernieuwende blik naar een vraagstuk te kijken en verschillende belangen goed in kaart te brengen, in breder perspectief te plaatsen en af te wegen voordat er in een oplossingsrichting wordt gedacht. Haar adviezen zijn daardoor zorgvuldig opgesteld en gedragen door betrokken partijen.  Over haar werk zegt ze: “ik werk vanuit een positieve insteek en ga graag op zoek naar innovatieve oplossingen. Ik verwacht dat dit goed past binnen Lysias.”

Intussen is Suzanne gestart met haar eerste opdracht, namelijk het opstellen van een Masterplan Oost-Groningen. “Ik heb een brede interesse in maatschappelijke vraagstukken. Dus ik vind het erg leuk om met dit plan waar dit vrijwel allemaal aan bod zal komen, aan de slag te gaan”, aldus Suzanne.

Share:

No data was found

meer recente nieuwsberichten

Ferdinand Strijthagen interim Directeur Publieke Gezondheid (DPG) GGD Drenthe
Lysias interim
15/09/2023
Lysias Sportdag
Een onmisbare traditie
13/09/2023
Lysias richt Raad van Gezond Verstand op
Uit de eigen bubbel
12/09/2023
Vier manieren waarop wij allemaal de online haat kunnen remmen
Opinieartikel in Trouw
27/07/2023