Terug naar overzicht

Save the date: Lysias’ Symposium vrijdag 11 februari!

15-11-2021

Lysias Advies organiseert op vrijdag 11 februari 2022 een symposium hoe onderzoek meer impact kan hebben in het publieke domein. Hoofdspreker is Arno Visser, president van de Algemene Rekenkamer. Lysias neemt je deze middag mee in onze belangrijkste inzichten uit 21 jaar onderzoek, die we hebben beschreven in het boek ‘Niet weer een onderzoek’. Wil je erbij zijn? Zet deze datum dan alvast in jouw agenda!

 

Jaarlijks worden miljoenen euro’s uitgegeven aan onderzoek, met als doel maatschappelijke verandering te bewerkstelligen. Dat doel wordt lang niet altijd bereikt, terwijl veel onderzoek een beter lot verdient dan verdwijnen in de bureaula. Voor Lysias Advies redenen genoeg om de balans op te maken na de honderden onderzoeken die we hebben gedaan. Dat resulteerde in het boek “Niet weer een onderzoek”, over onderzoek met impact in het publieke domein, dat op donderdag 11 november verscheen.

Op vrijdagmiddag 11 februari aanstaande organiseren we een symposium hoe onderzoek meer impact kan hebben in het publieke domein. Arno Visser, president van de Algemene Rekenkamer deelt zijn visie over het belang van onderzoek voor het publieke domein. Enkele andere experts geven ook hun visie en is er ruim de tijd om met elkaar in gesprek te gaan.


Datum: 11 februari 2022
Tijd: 13.30 – 15.30 uur
Locatie: Het symposium vindt plaats in (de buurt van) Amersfoort


Wil je ons laten weten of je erbij bent? Inschrijven kan via deze link: https://forms.office.com/r/a1pSYFdxxS

Heb je vragen, stuur dan een e-mail: symposium@lysiasadvies.nl


Niet weer een onderzoek Onderzoek met impact in het publieke domein Lysias Advies -Over het boek “Niet weer een onderzoek”

Met het boek “Niet weer een onderzoek” maakt Lysias de balans op van 21 jaar onderzoek in het publieke domein. Met het boek willen we een bijdrage leveren aan meer maatschappelijke doorwerking van onderzoek voor het publieke domein. Het boek verschijnt eind november en is vanaf dan ook online te bestellen. Meer weten over het boek? Check het hier.

Anderen bekeken ook