Terug naar overzicht

‘Energietransitie 3.0’: Seminar Lysias en Platform31

24-10-2018

Datum :              Donderdag 22 november 2018 (zet in uw agenda)

Tijd       :              Van 14:30 tot  18:45 uur

Locatie :              Lysias Advies: Wagenwerkplaats, Soesterweg 310-D, Amersfoort

Prijs      :              Deelname is kosteloos

Meld u aan via deze link.

We staan voor een nieuwe stap in de energietransitie. Na een fase van agendering, verkenning en pilotprojecten (fase 1.0) krijgt de transitie inmiddels ook bredere bestuurlijke en programmatische aandacht (fase 2.0). De coalitieakkoorden, die gemeenten dit jaar sloten, bevatten torenhoge verduurzamingsambities, terwijl de concrete uitwerking vaak nog ontbreekt. De uitdaging is nu het geheel zo in te richten dat we de transitie daadwerkelijk kunnen uitbouwen en opschalen. Het is immers hoog tijd voor klinkende resultaten. Deze fase noemen we Energietransitie 3.0. Maar wat is er nodig voor Energietransitie 3.0? En hoe realiseren we klinkende resultaten? Op dit werkseminar gaan we hierover in gesprek en vinden we samen antwoorden voor de volgende stap.

Wat kunt u verwachten?

Jos Benner en Henk Diepenmaat trappen het seminar af door hun inzichten en praktijkervaring met u te delen. U ontvangt hun whitepapers en sheets en gaat in werksessies actief op zoek naar mogelijkheden om concrete resultaten te boeken. Na afloop van het seminar heeft u een verrijkt beeld van hoe u de energietransitie tot een succes kunt gaan maken in uw eigen gemeente en regio.

Voor wie?

Het seminar is bedoeld voor bestuurders, beleidsmakers en programmamanagers.

Over Platform31 en Lysias Advies

Het seminar wordt u aangeboden door Platform31 en Lysias Advies. Platform31 versnelt de energietransitie met gerichte kennisdeling en aanjaagprogramma’s. Lysias is gespecialiseerd in het succesvol organiseren van transitieprocessen, met focus op het bereiken van mede-eigenaarschap.

 

Anderen bekeken ook