Annemieke van der Zijden

Adviseur

Ik vind het belangrijk om te werken aan maatschappelijk relevante vraagstukken. Het vraagt scherpe analyses, creativiteit, lef en samenwerking over de grenzen van organisaties heen. Daar vind ik de uitdaging en ben ik van toegevoegde waarde door mijn brede ervaring in het strategisch opereren in complexe politiek-bestuurlijke en ambtelijke omgevingen. Vanuit verbinding ben ik staat om resultaten te realiseren. Mijn achtergrond ligt in de publieke gezondheidszorg en in het fysieke en het veiligheidsdomein. Ik heb meerdere crisissen en incidenten meegemaakt, waarvan de Corona-uitbraak, de explosie bij Shell Moerdijk in 2014 en de ontruiming van camping Fort Oranje in 2017 aansprekende voorbeelden zijn.​ Daarnaast ben ik toezichthouder in het onderwijs, commissielid bij Zon MW en lid van de maatschappelijke adviesraad van Staatsbosbeheer Brabant.

"Uiteindelijk gaat het altijd om mensen"

Inzichten van Annemieke

  • Verbeter Breda; verkleinen van de tweedeling en kansenongelijkheid in Breda.
  • Robuustheid Gelders VTH Stelsel

Telefoonnummer

 

06-20548588

E-mailadres

 

annemiekevanderzijden@lysiasadvies.nl  

mijn inzichten

Klaar voor de toekomst?
Reflectie op de robuustheid van het Gelders stelsel
13/07/2023
Met visie naar een nieuw meerjarenplan voor Weizigt
NME visie voor Dordrecht en meerjarenplan voor Weizigt
14/06/2023

ontmoet er meer van ons

Mark Pol

Adviseur

George Postma

Adviseur

Esther Slinkman

Associé

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Kwalitatief adviserende onderzoeker/ onderzoekend adviseur

Word jij herkend en erkend als kwalitatief onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving