Bibian Bevers

Adviseur

Als socioloog vind ik onze samenleving een interessant speelveld, zowel op landelijk niveau, als in een kleine organisatie. Met een nieuwsgierige en open blik verdiep ik mij in de actuele ontwikkelingen en in de achtergrond daarvan. Ik wil begrijpen hoe de vork werkelijk in de steel zit. Met een scherpzinnige en betrokken houding ga ik vraagstukken te lijf. Ik ben een doorzetter, standvastig, open en eerlijk en ik kom mijn beloftes na. Duidelijke communicatie is voor mij essentieel. Anderen en mijzelf help ik door vragen te stellen, suggesties te geven en situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Daarbij kijk ik het liefst vooruit, om zo te kunnen anticiperen op ontwikkelingen en eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Als adviseur én socioloog lever ik graag een bijdrage aan het publieke domein.

"Met een open en nieuwsgierige houding vraagstukken te lijf gaan"

Telefoonnummer

 

06-57343284

E-mailadres

 

bibianbevers@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Samenwerken, besturen en toezicht houden
Advies over governance van Verbeter Breda
30/05/2023
Versterking van sociale samenhang
Geef ‘klassen’ een stem in het beleid
26/04/2023

ontmoet er meer van ons

Melvin Könings

Associé

Jan Jaap de Graeff

Associé

Roelof Balk

Associé Slim Financieren

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Adviseur/ programmamanager gebiedsontwikkeling

Lysias Advies zoekt: een stevige adviseur en programmamanager gebiedsontwikkeling met interesse en ervaring in zowel het stedelijk als het landelijk gebied.

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs