Casper Dam

Adviseur

Vanuit mijn achtergrond in Amerikanistiek, geschiedenis en internationale betrekkingen ben ik gewend om snel te schakelen tussen verschillende thema’s – en deze met elkaar in verband te brengen. In de internationale hoek miste ik echter de mogelijkheid om tastbare maatschappelijke impact te maken. De kans om de wereld een stukje mooier en beter te maken zie ik bij Lysias wél. Door mijn holistische kijk, mijn sociale instelling en leergierigheid heb ik het juiste gereedschap in huis om bij te dragen aan een sterkere en gezondere publieke sector.

“Mensen en ideeën samenbrengen”

Telefoonnummer

 

06-82014547

E-mailadres

 

casperdam@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Jolanda Waaijer

Associé

Leo Hendriks

Adviseur

Eva Hillen

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving