Esther Slinkman

Associé

Gezond en veilig opgroeien staat voor mij aan de basis van een samenleving waarin iedereen er mag zijn en waaraan iedereen kan meedoen. Ik zet mij daarom met veel enthousiasme in voor organisaties die ervoor zorgen dat (de meest kwetsbare) kinderen en jongeren gezond en veilig opgroeien. Opdrachtgevers waarderen mij als senior projectleider/ adviseur in complexe, intensieve samenwerkingen waar diverse (bestuurlijke) belangen op de voor- of achtergrond spelen. Hier kan ik het meest van betekenis zijn. Ik geef inzicht in wat er speelt en wat er nodig is om een vraagstuk op te lossen of een proces een stap verder te brengen. Hoewel ik enorm kan genieten van een mooi resultaat, is de weg ernaar toe voor mij net zo belangrijk. Wie betrekken we op welk moment? Waar zit de positieve energie? Juist die combinatie van inhoud en proces maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe.

"Gezond en veilig opgroeien: de basis van onze samenleving"

Successen van Esther

  • Evaluatie alumni-instrument mbo-scholen in opdracht van de MBO Raad: op basis van de conclusies van het evaluatie-onderzoek en een klankbordbijeenkomst met bestuurders hebben wij de MBO Raad geadviseerd om de inzet van het instrument te blijven faciliteren en de verwachting rondom benchlearning bij te stellen.
  • Toekomstbestendig organiseren: Gezond en veilig opgroeien in Zuid-Holland Zuid. Op basis van een inventarisatie en scherpe analyse zijn zes centrale opgaven geformuleerd die de Dienst Gezondheid en Jeugd in ZHZ de komende jaren moet oppakken.
  • De kracht van de lokale aanpak: 8 jaar werken aan gezondheidsverschillen. Een onderzoek naar de werkwijze, resultaten en leeropbrengsten van 8 jaar programma GIDS/GezondIn in opdracht van Pharos expertisecentrum gezondheidsverschillen en Platform31.

Nevenfuncties van Esther
•  Lid ouderraad vo-school De Amersfoortse Berg

Telefoonnummer

 

06-23673783

E-mailadres

 

estherslinkman@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Evaluatie alumni-instrument mbo scholen
Het echte studiesucces
27/09/2023

ontmoet er meer van ons

Korien Jurgens

Partner en directeur

Leo Hendriks

Adviseur

Pieter van Eijsden

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?