Eva Hillen

Adviseur

Ik ken de lokale overheden van binnenuit: onder meer vanuit strategische rollen bij kleine en grote gemeenten dicht op het gemeentebestuur maar ook vanuit de VNG. Ik zie dan ook dat gemeenten de ene na de andere uitdaging voor hun kiezen krijgen. Ik ken ook de ambtelijke praktijk en de verbinding met de samenleving van zeer dichtbij. En er is nog veel te leren van elkaar! Hier draag ik graag aan bij. ​ Door mijn nieuwsgierigheid en open houding kan ik goed naar mensen luisteren en doorvragen en krijg ik de kern van de zaak boven tafel. Ik werk graag met groepen waarin verschillende belangen bij elkaar gebracht moeten worden. Mensen met elkaar in verbinding brengen daar ligt mijn motivatie.

“Met samenwerken kom je verder”

Inzichten van Eva

  • Een toekomstbestendig VTH-stelsel in Gelderland, proces waarin we met betrokkenen in gesprek gingen zodat zij tot een beoordeling van de toekomstbestendigheid van het stelsel konden komen.
  • Strategisch adviseur gemeente Bronckhorst, VNG en stadsdeel Amsterdam Zuidoost, adviseren van bestuur en directie en ervoor zorgen dat processen soepel verliepen.
  • Vertrouwen, Tempo en Helderheid secretaris commissie Wolfsen die in opdracht van de VNG onderzoek deed naar de Regionale Uitvoeringsdiensten (RUD’s) en het stelsel van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH).

Telefoonnummer

 

06-58799899

E-mailadres

 

evahillen@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Advies aan RTLG: door op de ingeslagen weg
Regieorganisatie Transitie Landelijk Gebied
25/04/2024
Doorontwikkeling RUD Limburg-Noord
Uitvoering plan van aanpak
01/03/2024
Outcomesturing voor Nijmegen en ODRN
Lysias maakt toertocht om te komen tot outcomesturing
21/02/2024
Door met elkaar in gesprek te gaan komen de achterliggende beweegredenen van medewerkers écht naar boven
Samen leren en opveren
04/12/2023
Gaan voor GEUS!
Pre-verkenning gebiedsaanpak voor de Veluwse enclave
14/07/2023

ontmoet er meer van ons

Korien Jurgens

Partner en directeur

Jacco van Gastel

Associé

Wafaa al Swidani

Huismeester

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving