Ilse Wesseling

Adviseur

Mijn drive om maatschappelijke impact te maken, mede gevoed door mijn ervaring in de thuiszorg, drijft me om resultaten te boeken die verandering teweegbrengen. Relatie en vertrouwen zijn voor mij cruciaal, zowel intern als in opdrachten. Als adviseur bij Lysias breng ik structuur, passie en praktische hands-on-mentaliteit mee. Ik communiceer helder en kan goed luisteren, waardoor ik individuen en groepen effectief samenbreng. Ik werk in de breedte van het publieke domein, vaak in een context van verschillende belanghebbenden, waar ik groei en samenwerking stimuleer. Als historicus en islamoloog bekijk ik vraagstukken met een antropologische blik. Ik wil mensen begrijpen, hun drijfveren doorgronden.

Als je echt begrijpt wie de ander is, heb je de sleutel tot succes

Inzichten van Ilse

  • Evaluatie Algemene subsidieverordening Noord-Brabant: een evaluatie van de Algemene Subsidieverordening, aanverwante regelingen en de Algemene bijdrageverordening in opdracht van de provincie Noord-Brabant.
  • Human capital agenda Sport en bewegen: het opstarten en de procesbegeleiding bij een landelijk human capital overleg.
  • Haalbaarheidsonderzoek en businessplan Havenleerwerkbedrijf: dit ter bevordering van jeugdwerkgelegenheid en betere personeelvoorzieningen voor werkgevers in de havens en het industrieel complex.

Telefoonnummer

 

06-455 066 32

E-mailadres

 

ilsewesseling@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Yke Ntoane

Associé

Jacqueline van der Sijs

Projectsecretaresse

Mark Pol

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Kwalitatief adviserende onderzoeker/ onderzoekend adviseur

Word jij herkend en erkend als kwalitatief onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving