Jacco van Gastel

Associé

Net als in de muziek (mijn grote hobby) moet bij een organisatie en een onderzoek alles kloppen. Een band moet afspraken maken over de structuur, de toonhoogte, het tempo en de rolverdeling. Klopt een element niet, dan klinkt het nummer nergens naar. Het principe van de muziek pas ik toe bij werkprocessen en onderzoeken. Zorg dat de juiste snaar op het goede moment wordt geraakt. Ik hou me met name bezig met financiële analyses, benchmarks, kostenprijzen, (kosten)verdeelvraagstukken en data-analyse. Daarnaast heb ik veel ervaring met de governance van gemeenschappelijke regelingen en in de publieke gezondheidszorg.

"De juiste snaar raken"

Successen van Jacco

  • Integrale JGZ 0-18 jaar in diverse regio’s
  • Kostenonderzoek en verdeelmodel forensische geneeskunde
  • Financiering kosten Covid 19 GGD’en
  • (Vereenvoudiging)Kostenverdeling ABG-gemeenten

Telefoonnummer

 

06-52653230

E-mailadres

 

jaccovangastel@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Jos Poeder

Adviseur

Kees van Ommering

Financieel medewerker

Lotte Wolters

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving