Jolanda Waaijer

Associé

Bevlogen mensen zorgen voor krachtige organisaties. Ik heb ervaren hoeveel kracht er kan ontstaan als er samen wordt gewerkt om doelen te halen; als er ruimte is om te kunnen groeien en er open communicatie is. Ik heb ook ondervonden wat het effect is als het schuurt en het niet zo lekker loopt. Deze ervaringen neem ik mee als adviseur voor bestuurders en managers. Ik help om daar waar het niet meer stroomt, te doen wat nodig is om het weer te laten stromen!

"Laat het weer stromen"

Telefoonnummer

 

06-12380253

E-mailadres

 

jolandawaaijer@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Ontwikkeltraject voor interne adviseurs van Drenthe College
Naar een toekomstbestendige onderwijsorganisatie
28/08/2023

ontmoet er meer van ons

Wafaa al Swidani

Huismeester

Lotte Wolters

Adviseur

Catheel Pino

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?