Jos Poeder

Adviseur

Jos houdt zich het liefst bezig met veranderkundig en organisatiekundig onderzoek en advies met grote maatschappelijke impact. Bijzonder aandacht heeft hij daarin voor co-creatie en cohesie. Weten wat mensen drijft. Met zijn open en levendige persoonlijkheid maakt hij makkelijk contact. Zo brengt hij energie in groepsprocessen, waardoor het prettig is om samen aan de slag te gaan. Jos is sterk opgeleid in het excellent organiseren van publieke organisaties. Met zijn achtergrond in de bestuurskunde én bedrijfskunde weet Jos wat er komt kijken bij het organiseren in de publieke sector. Hij is een professional die van vele markten thuis is en die vroegtijdig en integraal een grote verscheidenheid aan problemen kan aanpakken. Tot slot is Jos door zijn studies goed bekend met de state of the art mogelijkheden van onderzoek en ontwikkeling binnen de publieke sector.

'Samenwerking in en tussen organisaties is pas effectief wanneer betrokkenen en belanghebbenden de samenwerking op waarde schatten en er betekenis aan toekennen. Dat is een continu proces: samenwerking blijft effectief door samen regelmatig de doelstellingen te herijken'

Inzichten van Jos:

  • Gemeente Dordrecht – Met visie naar een nieuwe meerjarenplan voor Duurzaamheidscentrum Weizigt. Gebaseerd op een nieuwe visie op natuur- en milieu-educatie voor de gemeente Dordrecht.
  • Veilig Thuis Drenthe – Uitvoering en ondersteuning van zes pilotprojecten in het kader van de Drentse regiovisie ‘Geweld hoort nergens thuis’ om kindermishandeling en huiselijk geweld terug te dringen.
  • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport – Onderzoek naar de ontwikkeling van regionale infrastructuur voor cliëntvertegenwoordiging in de geestelijke gezondheidszorg.

Telefoonnummer

 

06-57354941

E-mailadres

 

jospoeder@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Lysias ondersteunt in ontwikkeling kadernota verbonden Partijen
Noord-Brabant heeft nieuwe Nota Verbonden Partijen
12/03/2024
Educatie Nationaal Park Nieuw Land
Programmeringsplan en educatieve ecosysteem
15/02/2024
Evaluatie subsidieregeling van BZK voor de Thorbecke leerstoel
Meerwaarde Thorbecke leerstoel decentrale overheden
11/01/2024
De stem van cliënten is onmisbaar voor verbetering van de ggz
onderzoek naar regionale cliëntvertegenwoordiging
13/10/2023
Met visie naar een nieuw meerjarenplan voor Weizigt
NME visie voor Dordrecht en meerjarenplan voor Weizigt
14/06/2023

ontmoet er meer van ons

Eva Hillen

Adviseur

Sharon Smit

Adviseur

Suzanne Rijsman

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?