Kees van Ommering

Financieel medewerker

Sinds 2018 ben ik als medewerker financiële en projectadministratie verantwoordelijk voor het bijhouden van de urenregistratie en verwerking van declaraties van de adviseurs. Verder maak ik de facturen op van de projecten en ben ik verantwoordelijk voor de betalingen en debiteurenbewaking. Ik doe dit door structuur te houden, de cijfers bij te houden, tijdig terug te koppelen en te monitoren. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt en zo de adviseurs zoveel mogelijk ontzorgen.

“Goed gedaan is beter dan goed gezegd”

Telefoonnummer

 

033-4647070

E-mailadres

 

keesvanommering@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Sharon Smit

Adviseur

Heleen Stigter

Adviseur

Esther Slinkman

Associé

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving