Korien Jurgens

Partner en directeur

Met mijn ervaring kan ik een doorbraak bereiken voor een opdrachtgever. Ik maak graag het verschil voor de opdrachtgever. Dat geeft mij het gevoel dat ik er toe doe en dat ik impact heb op maatschappelijke vraagstukken. Ik hoeft niet op de voorgrond te staan, maar zorg binnen een team wel dat er resultaten worden bereikt. Ik werk mezelf snel door nieuwe inhoud heen. Dat helpt om visie en strategie te bepalen. Voor een opdrachtgever ben ik een goede sparringpartner.

"Ik houd van complexe vraagstukken met een bestuurlijk afbreukrisico"

Inzichten van Korien

  • Regionale infrastructuur voor cliëntvertegenwoordiging in opdracht van ministerie van VWS – verbeteren van het inzetten van ervaring van cliënten om ggz-zorg en ondersteuning te verbeteren.
  • Programmamanager beleid bij programma Varen, gemeente Amsterdam – realisatie van beleid.
  • Directieadviseur realisatiekracht woningbouwopgave gemeente Zoetermeer – om de realisatiekracht te verbeteren is het projectenbureau opgericht.
  • Phd gezond gedrag en leefomgeving aan de Erasmus Universiteit Rotterdam – gestart met onderzoek naar complexe factoren om gezondheidsverschillen te verkleinen.

Telefoonnummer

 

06-57060710

E-mailadres

 

korienjurgens@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Implementatie advies- en meldpunt OGGZ en taken Wet verplichte ggz
Maatwerk voor Amsterdam
20/02/2020
Lysias draagt bij aan nieuwe vaarregels in Amsterdam
Analyseren en doorgronden om tot nieuw beleid te komen
04/07/2019

ontmoet er meer van ons

Melvin Könings

Associé

Janne Gerritsen

Adviseur

Marcel Benard

Partner en algemeen directeur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Adviseur/ programmamanager gebiedsontwikkeling

Lysias Advies zoekt: een stevige adviseur en programmamanager gebiedsontwikkeling met interesse en ervaring in zowel het stedelijk als het landelijk gebied.

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs