Laila Khayame

Projectsecretaresse, marketing & Grafisch ontwerp

Als projectsecretaresse ondersteun ik de adviseurs in hun opdrachten. Daarnaast houd ik mij bezig met de visuele uitingen binnen het bedrijf en kan ik dankzij mijn grafische achtergrond presentaties en andere media een extra dimensie geven. Een soort “creatieve back-office”. Ik vind het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen en uitdagen en die ruimte krijg ik binnen Lysias Advies. Ik hoop nog vele mooie projecten te kunnen ondersteunen en samen met mijn collega’s naar een zo mooi mogelijk resultaat te kunnen werken.

"Ik heb dat nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan

Telefoonnummer

 

033-4647084

E-mailadres

 

lailakhayame@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Frank Burkels

Partner

Annemieke van der Zijden

Adviseur

Jacqueline van der Sijs

Projectsecretaresse

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?