Leonie Veerman

Adviseur

Bij Global Health leer je problemen op wereldschaal te bekijken en te ontrafelen, om vervolgens op lokaal niveau stappen te zetten die bij de mensen en omgeving passen. Zo bedenk ik ook steeds voor mezelf of dat wat ik doe een positieve bijdrage levert aan de maatschappij en onze leefomgeving. In mijn werk ben ik omgevingsbewust, heb ik oog voor anderen en vind ik plezier in het oplossen van problemen. Ik kan veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden, ga strategisch en gestructureerd te werk en ben oprecht geïnteresseerd in wat anderen beweegt. Wat mij drijft is dat ik een duurzame maatschappelijke impact wil maken. Als ik samen met anderen aan concrete doelen of resultaten werk ben ik het meest in mijn element.

“Think global, act local”

  • Secretaris en programmamanager industrie en gezondheid, gemeente Beverwijk
  • Projectleider, K-EETi – advieslijn eetstoornissen
  • Adviseur governance, Verus
  • Programmasecretaris, Almere 2.0
  • Onderzoek natuurinclusief beleid, IPO
  • Adviseur milieu en gezondheid, GGD Amsterdam

Telefoonnummer

 

06 22076532

E-mailadres

 

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Aldrik Dijkstra

Adviseur

Rob Tutert

Associé

Huibert de Leede

Associé

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving