Lisan Beune

Associé

We hebben creativiteit nodig om Nederland mooier, welvarender, duurzamer en gezonder te maken. De culture sector levert daarmee een belangrijke bijdrage aan onze samenleving. Maar nog te vaak wordt de waarde van cultuur onderschat en de sector gezien als bijzaak. Om overheden, fondsen en instellingen daarbij te helpen, heb ik me gespecialiseerd in het uitvoeren van impactmetingen. Zo brengen we de impact in kaart en laten daarmee de brede toegevoegde waarde zien van culturele of sociaalmaatschappelijke initiatieven en organisaties. Als geassocieerd adviseur bij Lysias heb ik de afgelopen jaren diverse evaluaties en onderzoeken uitgevoerd in de culturele sector en het sociaal domein. Daarnaast help ik onze opdrachtgevers in hun transitie naar een toekomstbestendige organisatie die wordt aangestuurd op basis van waarden, in plaats van regels en procedures. Bij Lysias noemen we dat toekomstbestendig organiseren!

"Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar doen wat niemand doet"

Inzichten van Lisan

  • Impactmeting –De impact van Sense of Place in het Waddengebied waarin we de waarde van cultureel-landschappelijke projecten zichtbaar hebben gemaakt.
  • Toekomstbestendig organiseren – een verschil maken met JoinUs.
  • Impactmeting –De Impactmeter van Lysias, een tool waarmee organisaties zelf aan de slag kunnen om daarmee het meten van impact toegankelijk te maken voor iedereen, ook de kleine spelers in het veld.

Nevenfuncties van Lisan

  • Lid Raad van Toezicht van Akoesticum in Ede

Telefoonnummer

 

06-21951503

E-mailadres

 

lisanbeune@lysiasadvies.nl

ontmoet er meer van ons

Jeroen Schutz

Associé

Wafaa al Swidani

Huismeester

Marcel Benard

Partner en algemeen directeur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs