Lobke van Meijel

Adviseur

De overheid is er om haar inwoners te dienen. Mijn drijfveer is om bij te dragen aan een overheid die nog beter werkt voor de mensen die haar bestaansrecht geven. Het is mooi om verbeteringen op verschillende plekken in het land en in verschillende domeinen te faciliteren. Als adviseur, onderzoeker en commissiebegeleider ben ik dienstbaar aan de opgave, en werk ik om mijn opdrachtgevers te bieden wat zij nodig hebben om hun organisatie te versterken. Ik ben onwijs leergierig en bijt mij graag vast in nieuwe onderwerpen, om met een frisse blik waarde toe te voegen.

"Voor de inwoner van Nederland"

Inzichten van Lobke

  • Ondersteuning van Onderzoekscommissie Afval Energie Bedrijf – Voor de gemeente Amsterdam onderzochten wij via de casus AEB hoe zij beter kunnen sturen op hun publieke deelnemingen.
  • Ondersteuning van de Onderzoekscommissie Aanpak Ring Zuid in Groningen – We trekken lessen en geven aanbevelingen aan de provincie: hoe pak je je rol als opdrachtgever goed en hoe werk je doelgericht samen met gemeente en het Rijk?
  • Ondersteuning van de landelijke Taskforce Wonen en Zorg – Wonen is een basisbehoefte, en passend wonen als je een zorgvraag hebt is een uitdaging. We stimuleren samenwerking tussen overheid, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en zorgkantoren en jagen voortgang op het thema aan.

Telefoonnummer

 

06-25176684

E-mailadres

 

lobkevanmeijel@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Doorpakken op wonen en zorg voor ouderen
De tijd van agenderen is voorbij
21/11/2023
De stem van cliënten is onmisbaar voor verbetering van de ggz
onderzoek naar regionale cliëntvertegenwoordiging
13/10/2023
Voorbereiding evacuatie Kaboel kwam te laat op gang
Presentatie onderzoeksrapport
06/10/2023
Piet & Pino: Verleiding en vergrijzing
Podcast over wonen, zorg en de Taskforce
14/01/2023
Met de wijsheid van nu
Onderzoek kostenoverschrijdingen Ring Zuid Groningen
24/06/2022

ontmoet er meer van ons

Jacco van Gastel

Associé

Wafaa al Swidani

Huismeester

Jacqueline van der Sijs

Projectsecretaresse

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?