Lobke van Meijel

Adviseur

De overheid is er om haar inwoners te dienen. Mijn drijfveer is om bij te dragen aan een overheid die nog beter werkt voor de mensen die haar bestaansrecht geven. Het is mooi om verbeteringen op verschillende plekken in het land en in verschillende domeinen te faciliteren. Als adviseur, onderzoeker en commissiebegeleider ben ik dienstbaar aan de opgave, en werk ik om mijn opdrachtgevers te bieden wat zij nodig hebben om hun organisatie te versterken. Ik ben onwijs leergierig en bijt mij graag vast in nieuwe onderwerpen, om met een frisse blik waarde toe te voegen.

"Voor de inwoner van Nederland"

Inzichten van Lobke

  • Ondersteuning van Onderzoekscommissie Afval Energie Bedrijf – Voor de gemeente Amsterdam onderzochten wij via de casus AEB hoe zij beter kunnen sturen op hun publieke deelnemingen.
  • Ondersteuning van de Onderzoekscommissie Aanpak Ring Zuid in Groningen – We trekken lessen en geven aanbevelingen aan de provincie: hoe pak je je rol als opdrachtgever goed en hoe werk je doelgericht samen met gemeente en het Rijk?
  • Ondersteuning van de landelijke Taskforce Wonen en Zorg – Wonen is een basisbehoefte, en passend wonen als je een zorgvraag hebt is een uitdaging. We stimuleren samenwerking tussen overheid, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en zorgkantoren en jagen voortgang op het thema aan.

Telefoonnummer

 

06-25176684

E-mailadres

 

lobkevanmeijel@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Piet & Pino: Verleiding en vergrijzing
Podcast over wonen, zorg en de Taskforce
14/01/2023
Met de wijsheid van nu
Onderzoek kostenoverschrijdingen Ring Zuid Groningen
24/06/2022

ontmoet er meer van ons

Mark Pol

Adviseur

Leo Hendriks

Adviseur

George Postma

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Adviseur/ programmamanager gebiedsontwikkeling

Lysias Advies zoekt: een stevige adviseur en programmamanager gebiedsontwikkeling met interesse en ervaring in zowel het stedelijk als het landelijk gebied.

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs