Lotte Wolters

Adviseur

Vanuit mijn bestuurskundige achtergrond heb ik me beziggehouden met de aanpak en organisatie van maatschappelijke opgaven binnen de publieke sector. Als adviseur bij Lysias kan ik hier op verschillende vlakken een bijdrage aan leveren. Hierbij vind ik het van belang om goed te kijken naar hoe je ervoor zorgt dat wat je doet ook echt impact heeft en aansluit op de vraag. Het is belangrijk alle verschillende perspectieven mee te nemen, te kijken wat er nodig is, middelen op de juiste manier in te zetten en te kijken hoe je dit samen kan bereiken. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan met een open en frisse blik en zie elke opdracht als een kans om nieuwe kennis op te doen. Met als doel door middel van goede communicatie, nauwe samenwerking en gezamenlijke inzichten samen tot een gewenste uitkomst te komen.

"Samen werken aan resultaat"

Telefoonnummer

 

0653452620

E-mailadres

 

lottewolters@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Lysias’ 40ste commissie!
De Commissie van Deskundigen Hervormingsagenda Jeugd
24/05/2024
Lysias werkt aan gebiedsgerichte aanpak Regte Heide en Riels Laag
Naar een visie voor het overgangsgebied
30/04/2024

ontmoet er meer van ons

Rob Tutert

Associé

Frank Burkels

Partner

Aldrik Dijkstra

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?