Mitra Gashti Khah

Financieel medewerker

De directie op de hoogte brengen over de financiële zaken is mijn kerntaak binnen Lysias. Door maandelijks de informatie te delen, meedenken aan de verbeteringen en analyseren van de gegevens help ik de directie om de organisatie beter te sturen. Als financieel medewerker stel ik ook de begroting en het balansdossier op. Samen met mijn collega Kees hou ik de boel in balans! Ik ben opgeleid als accountant aan de universiteit van Tehran. Koken, reizen en wandelen zijn mijn grote passies en hobby’s. Ik heb 2 keer meegedaan met kookwedstrijden op de televisie, over de kook (gewonnen) en Topchef. Met mijn recente reis naar Egypte heb ik in principe alle continenten bezocht. Ik heb in 18 dagen het Pieterpad gewandeld!

"Alles in balans brengen is goed, alles in harmonie brengen is beter."

Telefoonnummer

 

033-4647070

E-mailadres

 

mitragashtikhah@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Leonie van der Kruk

Adviseur

Jeroen Schutz

Associé

Carla de Rie

Partner

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving