Mitra Gashti Khah

Financieel medewerker

De directie op de hoogte brengen over de financiële zaken is mijn kerntaak binnen Lysias. Door maandelijks de informatie te delen, meedenken aan de verbeteringen en analyseren van de gegevens help ik de directie om de organisatie beter te sturen. Als financieel medewerker stel ik ook de begroting en het balansdossier op. Samen met mijn collega Kees hou ik de boel in balans! Ik ben opgeleid als accountant aan de universiteit van Tehran. Koken, reizen en wandelen zijn mijn grote passies en hobby’s. Ik heb 2 keer meegedaan met kookwedstrijden op de televisie, over de kook (gewonnen) en Topchef. Met mijn recente reis naar Egypte heb ik in principe alle continenten bezocht. Ik heb in 18 dagen het Pieterpad gewandeld!

"Alles in balans brengen is goed, alles in harmonie brengen is beter."

Telefoonnummer

 

033-4647070

E-mailadres

 

mitragashtikhah@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Eva Hillen

Adviseur

Marcel Benard

Partner en algemeen directeur

Sylvana Rikkert

Associé

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Adviseur/ programmamanager gebiedsontwikkeling

Lysias Advies zoekt: een stevige adviseur en programmamanager gebiedsontwikkeling met interesse en ervaring in zowel het stedelijk als het landelijk gebied.

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs