Pieter van Eijsden

Adviseur

Ik adviseer organisaties in het publieke domein die stuklopen op de complexiteit tussen beleid en uitvoering, tussen wens en werkelijkheid. Met oog voor de mens scheid ik hoofd- van bijzaken, en ontrafel ik vraagstukken tot de essentie. Ik geloof in leren, begrijpen en van betekenis zijn om blijvend impact te maken. Het resultaat? Een wenkend perspectief, een heldere koers, in een gezamenlijke richting, met inzicht in wat werkt.

"De afstand tussen wens en werkelijkheid overbruggen"

Inzichten van Pieter

  • Impactstudie Einstein Telescoop – Wat is de sociaaleconomische spin-off voor investeringen in fundamentele wetenschap? Wij werkten het uit voor het Nationaal Groeifonds, ministeries OCW en EZK. Het resultaat: een toekenning van € 1,5 mrd voor deze mega-investering in een geavanceerd observatorium voor zwaartekrachtsgolven.
  • Secretaris ROAZ Midden-Nederland – Zonder informatie kun je niet sturen. Tijdens het eerste jaar van de Covidcrisis droeg Pieter een steentje bij aan crisismanagement en bestuurlijke ondersteuning van het regionale zorgnetwerk.
  • Projectleider ‘Samen GGD’ Regio Twente – Hoe bereid je je als GGD voor op toekomstige uitbraken van infectieziekten? Aan de hand van een inhoudelijke verkenning van nieuwe vraagstukken en lessen die we hebben geleerd tijdens de Coronapandemie, werken we aan de ontwikkeling van een toekomstbestendige organisatie.

Telefoonnummer

 

06-45712058

E-mailadres

 

pietervaneijsden@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Samenwerken, besturen en toezicht houden
Advies over governance van Verbeter Breda
30/05/2023
Samenwerken, samengaan… of toch niet?
Inzicht in opties voor gemeenten
04/04/2023

ontmoet er meer van ons

Leonie van der Kruk

Adviseur

Bibian Bevers

Adviseur

Leo Hendriks

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Adviseur/ programmamanager gebiedsontwikkeling

Lysias Advies zoekt: een stevige adviseur en programmamanager gebiedsontwikkeling met interesse en ervaring in zowel het stedelijk als het landelijk gebied.

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs