Rob Tutert

Associé

Mijn vak is werken aan complexe vraagstukken op het terrein van ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling. Als adviseur of projectmanager begeleid ik overheidsbesturen, marktpartijen en projectorganisaties in de fasen van analyseren van de opgave, visie- en planvorming, contractering en realisatievoorbereiding – vooral ook als er veel aandacht voor participatie nodig is. Mijn kwaliteit is het combineren van kennis van inhoud én van het proces: ik kan processen in goede banen leiden doordat ik voldoende weet van de inhoud en daar, zo nodig, ook iets van vind. Ik ben gedreven, enthousiast, betrokken en vasthoudend. Mijn analyses zijn scherp en ik kan goed vragen stellen en luisteren. Mijn kracht zit in het verwoorden van ieders belangen en het zoeken naar oplossingen met respect voor die diverse belangen. Vaak leidt mijn inbreng als objectieve buitenstaander tot versnelling in processen en onderhandelingen.

"Resultaten boeken door partijen die ertoe doen bij elkaar brengen: dat maakt Nederland mooier"

Successen van Rob

  • Nationaal Programma Groningen: lokaal programmaplan Midden-Groningen
  • Strategische visie Stationsgebied Almere centrum en vernieuwing station Almere Centrum
  • Gemeente Apeldoorn; procesbegeleiding ontwikkeling campus

Telefoonnummer

 

06-53767647

E-mailadres

 

robtutert@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Jan Jaap de Graeff

Associé

Marcel Benard

Partner en algemeen directeur

Frank Burkels

Partner

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Adviseur/ programmamanager gebiedsontwikkeling

Lysias Advies zoekt: een stevige adviseur en programmamanager gebiedsontwikkeling met interesse en ervaring in zowel het stedelijk als het landelijk gebied.

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs