Sharon Smit

Adviseur

Mijn kracht ligt in het ontrafelen van complexe processen, hiermee geef ik de opdrachtgever weer overzicht en regie om te komen tot transities naar de toekomst. Naast mijn inzicht in processen ben ik erg goed met mensen. Ik help mijn opdrachtgever om draagvlak te creëren en ruimte te maken voor verandering. Vanuit een sterk inlevingsvermogen ben ik in staat om uiteenlopende belangen te doorzien en verbanden te herstellen en te organiseren. Dankzij mijn achtergrond bij zowel overheden als de kennisinstellingen heb ik de taal van diverse organisaties leren spreken en weet hierdoor deze met elkaar te verbinden. Mijn adviezen zijn creatief, waarde-gedreven en met oog voor duurzame maatschappelijke impact. Mijn brede blik en inzetbaarheid maken mij een uitstekende gesprekspartner en kritische vriend voor professionals met complexe strategische vraagstukken en veranderopgaven.

Telefoonnummer

 

0644662698

E-mailadres

 

sharonsmit@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Jeroen Schutz

Associé

Jacco van Gastel

Associé

Rosaline Kalf

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving