Suzanne Rijsman

Adviseur

Suzanne is antropoloog en adviseur en heeft 8 jaar ervaring in het Sociaal Domein bij lokale overheden. Door haar open houding en analytische blik, kan ze verschillende belangen goed in kaart brengen en afwegen. Ze vindt het belangrijk om door de blik van de ander te kijken, om zo goed te begrijpen wat deze nodig heeft. Suzanne is gedreven om sociale vraagstukken aan te pakken, o.a. als het gaat om bestaanszekerheid, sociale samenhang, eenzaamheid, inclusie en multiculturalisme.

“Alleen door het perspectief van de ander van binnenuit te leren kennen en te begrijpen, kunnen we verschillen overbruggen en hedendaagse problemen echt oplossen”.

Inzichten van Suzanne

  • Projectleider Maatschappelijke kosten-batenanalyse project Circuleren, ROC Rivor
  • Adviseur ontwikkeling Masterplan Oost-Groningen, voor 5 Oost-Groningse gemeenten
  • 3. Adviseur Bestuursopdracht bezuiniging in beleid en uitvoering sociaal domein, gemeente Oosterhout

Telefoonnummer

 

0645301043

E-mailadres

 

suzannerijsman@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Pieter van Eijsden

Adviseur

Aldrik Dijkstra

Adviseur

Catheel Pino

Adviseur

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Kwalitatief adviserende onderzoeker/ onderzoekend adviseur

Word jij herkend en erkend als kwalitatief onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving