Wafaa al Swidani

Huismeester

Ik ben geboren in Daraa, Syrië. Daar was ik bakker. Vierenhalf jaar geleden ben ik als vluchteling naar Nederland gekomen. Inmiddels wacht ik op een verblijfsvergunning en werk nu parttime als huismeester bij Lysias. Ik doe de boodschappen, verzorg de lunch en zorg ervoor dat het kantoor er netjes uitziet. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en mijn kinderen Arabisch te leren.

"Mensen een beetje blij maken"

Telefoonnummer

 

E-mailadres

 

mijn inzichten

ontmoet er meer van ons

Clemens Sengers

Adviseur

Lotte Wolters

Adviseur

Frank Burkels

Partner

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?