Yke Ntoane

Associé

Met een flink portie creativiteit en humor weet ik complexe vraagstukken te ontrafelen. Deze vraagstukken vragen vaak om een nieuwe manier van organiseren en (samen)werken. Als adviseur en procesbegeleider ga ik graag op zoek naar wat er nodig is om teams en organisaties een zetje in de goede richting te geven en de ruimte te creëren voor vernieuwing en duurzame verandering. Dit doe ik het liefst door als een spin-in-het-web mensen en ideeën te verbinden, te vertalen en aan te jagen. In mijn werk maak ik veel gebruik van antropologische inzichten over organisatiecultuur. Hoe mensen orde scheppen in de chaos (samen een cultuur bouwen) zegt veel over waarom de dingen gaan zoals ze gaan en welke verandering nodig is. Door mijn antropologische bril op te zetten geef ik woorden en betekenis aan soms onverklaarbare dingen.

'Creativiteit ontstaat bij het stellen van de juiste vraag en het loslaten van het antwoord'

Telefoonnummer

 

0611224927

E-mailadres

 

ykentoane@lysiasadvies.nl

mijn inzichten

Op (organisatie)reis!
Organisatieontwikkeling bij Stad & Natuur in Almere
11/02/2024

ontmoet er meer van ons

Jeroen Schutz

Associé

Lotte Wolters

Adviseur

Frank Burkels

Partner

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?