Yoram Poot

Adviseur

Onze samenleving beter doorgeven aan de volgende generatie. Dat drijft mij. Voor de vraagstukken van deze tijd is inzicht cruciaal. Als historicus geloof ik in een langetermijnperspectief en oog voor de identiteit van mensen, plekken en organisaties. Als onderzoeker en adviseur geef ik publieke organisatie dit inzicht, zodat ze het verschil kunnen maken. Daarbij werk ik over de volle breedte van sectoren en thema’s. Ik werk graag waar thema’s en verschillende partijen samenkomen. Ik ben opgeleid als historicus (MA cum laude aan de Rijksuniversiteit Groningen) en co-auteur van het boek 'Niet weer een onderzoek'.

"Inzicht geeft uitzicht"

Inzichten van Yoram

  • Excellente commissieondersteuning van Adviescollege Stikstofproblematiek: advies aan het kabinet om uit de stikstofimpasse te komen.
  • Onderzoek effectiviteit Beter Leven Keurmerk voor de Dierenbescherming:  aanbevelingen wat nodig is om de effectiviteit van het keurmerk te vergroten.
  • Meerjarenvisie gemeente Midden-Drenthe: een gedragen visie die Midden-Drenthe richting geeft voor de lange termijn.

Telefoonnummer

 

06-15005694

E-mailadres

 

yorampoot@lysiasadvies.nl

ontmoet er meer van ons

Roelof Balk

Associé

Mitra Gashti Khah

Financieel medewerker

Jolanda Waaijer

Associé

–   Maak kennis met het hele team

We zien je graag bij ons komen werken!

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs