Terug naar overzicht

Vacature projectsecretaresse (32 uur per week)

06-12-2018

Wat vragen we van je?

We komen graag in contact met een professionele projectsecretaresse die zelfstandig én in teamverband kan werken, vanuit ons gave kantoor op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Samen met twee collega’s ben je het kloppende hart van ons adviesbureau. Je houdt ervan om alles perfect te organiseren en jouw taken bestaan voornamelijk uit:

  • ondersteunen van adviseurs en partners in de lopende projecten;
  • afspraken maken en bewaken van de agenda’s van een aantal adviseurs;
  • plannen en organiseren van teamactiviteiten, zoals onze sportdag, alumnibijeenkomst en heisessies;
  • bijhouden van de digitale projectdossiers;
  • bewaken van ons kwaliteitssysteem;
  • ontvangen van gasten en beantwoorden van de telefoon.

Competenties: plannen en organiseren, stressbestendig en flexibel, accuraat en kwaliteitsgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, open en aanspreekbaar. Je houdt overzicht, je kunt goed samenwerken en bent bereid je collega’s te vervangen tijdens vakanties en bij ziekte. Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding. Het is een pre als je ervaring hebt met of in de publieke sector.

Salaris: € 3.000 – € 3.500 (voor fulltime, 40 uur)

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevend adviesbureau in de publieke sector en werken aan projecten die ertoe doen in onze maatschappij. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies, rekenkamers, universiteiten, hogescholen en andere organisaties in het publieke domein.

De opgaven van deze tijd vragen om adviseurs die geen kant en klare oplossingen verkopen, maar de handen uit de mouwen steken, hun denkkracht en kennis inzetten en zo resultaten boeken. Wij doorgronden ingewikkelde vraagstukken en presenteren de resultaten zo eenvoudig mogelijk, maar niet eenvoudiger dan dat. We versterken verbindingen tussen betrokken partijen: samen vinden wij oplossingen.

Dat doen we vanuit een stevige basis. We vinden samenwerking belangrijk en daar horen onze projectsecretaresses helemaal bij. We investeren in het onderlinge contact door wekelijks met de hele groep bij te praten, elke maand een bureaudag te houden én door twee keer per jaar een heisessie (ons ‘Bosberaad’) en elk jaar een sportdag te organiseren.

Reageren?

Stuur een mailtje naar info@lysiasadvies.nl, onder vermelding van ‘Sollicitatie projectsecretaresse’.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Isabella Kragten, via 033-464 70 85.

Anderen bekeken ook