Werken bij Lysias

Lysias is een hechte club adviseurs

Als je bij ons werkt krijg je de kans om mooie opdrachten te doen op hoog niveau. Je krijgt veel vrijheid om je werk vorm te geven. Daartegenover staat ook veel verantwoordelijkheid. Kenmerkend is het ondernemerschap dat we van je verwachten. Niet solistisch, maar in samenwerking met collega’s.

We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons bureau en van de individuele medewerkers. We besteden aandacht aan leren in intervisiegroepen, bureaudagen, collectieve en individuele trainingen. Sinds 2012 is Lysias een erkend leerbedrijf.

Je kunt bij ons verwachten:
  • Een afwisselende, uitdagende functie
  • Adviseren op het niveau van bestuur en topmanagement
  • Een inspirerende werk- en leeromgeving
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap
  • Mogelijkheid tot medewerkersparticipatie en doorgroei naar partnerschap

Vacatures

(Programma)manager – adviseur

Lysias Advies (Amersfoort, 30 adviseurs en programmamanagers, opgericht in 2000) werkt in het publieke domein aan projecten die ertoe doen in onze maatschappij. Onze opdrachtgevers zijn het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijsinstellingen, GGD’en en andere organisaties die onze samenleving dienen.

Senior-adviseur – onderzoeker

Werk jij mee aan opgaven die er echt toe doen? Lysias Advies (Amersfoort, 30 adviseurs, opgericht in 2000) werkt in het publieke domein aan projecten die ertoe doen in onze maatschappij. Onze opdrachtgevers zijn het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijsinstellingen,…

Werken bij Lysias

Lysias staat altijd open voor kennismaken met toptalent. Op dit moment zijn we op zoek naar ervaren onderzoekers en procesbegeleiders met kennis van een of meer specifieke terreinen binnen de publieke sector. Ervaring in een commerciële adviesfunctie is een pré. Zie…