Werken bij Lysias

Lysias is een hechte club adviseurs

Als je bij ons werkt krijg je de kans om mooie opdrachten te doen op hoog niveau. Je krijgt veel vrijheid om je werk vorm te geven. Daartegenover staat ook veel verantwoordelijkheid. Kenmerkend is het ondernemerschap dat we van je verwachten. Niet solistisch, maar in samenwerking met collega’s.

We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons bureau en van de individuele medewerkers. We besteden aandacht aan leren in intervisiegroepen, bureaudagen, collectieve en individuele trainingen. Sinds 2012 is Lysias een erkend leerbedrijf.

Je kunt bij ons verwachten:
  • Een afwisselende, uitdagende functie
  • Adviseren op het niveau van bestuur en topmanagement
  • Een inspirerende werk- en leeromgeving
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap
  • Mogelijkheid tot medewerkersparticipatie en doorgroei naar partnerschap

Vacatures

Publieke zaak zoekt scherpte en inzicht. Lysias zoekt junioren.

32-40Hybride

Heb jij het analytische vermogen? Om ontwikkelingen snel te overzien en te doorgronden? Ben je nieuwsgierig? Ondernemend? Heb je passie voor de publieke zaak? En wil je met jouw inzicht het verschil maken? Sluit je dan aan bij ons team.

Werken bij Lysias

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open voor kennismaken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Stuur dan een berichtje met een motivatie en CV naar…