We maken graag kennis

Lysias staat altijd open voor toptalent.

Vertrouwd en verrassend

De adviseurs van Lysias maken het verschil voor de publieke zaak. Ons team bestaat uit een mix van door de wol geverfde adviseurs die hun sporen in het publieke domein hebben verdiend, en jong talent met een frisse blik. We zijn bestuurskundigen, organisatiekundigen, economen, sociologen, antropologen en juristen. Wat ons bindt is de missie van Lysias: werken aan een mooier, welvarender, duurzamer en gezonder Nederland, waarin iedereen kan meedoen. Dat doen we niet modelmatig, maar waardengedreven, met oprechte betrokkenheid bij het publieke domein, vol vertrouwen en optimistisch.

Lysias als werkomgeving

Bij ons krijg je de kans om mooie opdrachten te doen op hoog niveau. Je krijgt veel vrijheid om je werk vorm te geven. Uiteraard hoort daar ook veel verantwoordelijkheid bij. Kenmerkend is het ondernemerschap dat we van je verwachten. Niet solistisch, maar in samenwerking met collega’s.

We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons bureau en van de individuele medewerkers. We besteden aandacht aan leren in intervisiegroepen, bureaudagen, collectieve en individuele trainingen en zaken als duurzaamheid en vitaliteit. Lysias is een erkend leerbedrijf, ACP/ISO 9001 geaccrediteerd en bekroond met het vignet Vitaal Bedrijf.

Open vacatures

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Programmamanager gebiedsontwikkeling

Publieke zaak zoekt een programmamanager gebiedsontwikkeling